individuel lektion / privat session

Functional Integration

 • Finder sted på Christianshavn, København

 • eller online på Zoom


 • Hver lektion er unik

  og designet til at møde dine særlige behov og måder at bevæge dig på. Fuldt påklædt, som regel ligger eller sidder du på en lav briks. Mine berørende hænder støtter og guider dig til en mere effektiv og nuanceret brug dig selv: En blid kommunikation med dit nervesystem - mest uden ord. Det sikrer en oplevelse af tryghed og velvære, som er betingelsen for, at din hjerne kan forme nye forbindelser og mønstre.

  Sådan lærer du at føle hvordan du vanemæssigt gør det, som forårsager eller bidrager til dine smerter - eller hindrer dig i at kunne gøre det, du gerne vil. Din voksende selv bevidsthed og følelse af frihed og lettelse til slut i timen åbner for nye muligheder for at mestre dit liv ubesværet, fleksibelt og smertefrit og stole på det du føler.

  "Efter hver enetime har mine elever en ny følelse af velbefindende, de føler sig større, lettere og trækker vejret friere... og de fleste siger, de føler sig afspændt. Smerten er altid lindret, ofte forsvundet. For det meste forsvinder også den ene eller anden fold eller lille rynke i ansigtet. Øjnene bliver lysere og større. Stemmen bliver dybere og får mere resonans. Eleven bliver ungdommelig igen." Moshé Feldenkrais

  En tid til en privat session / Funktionel Integration (FI) kan fås til alle ugens dage - efter aftale. Timen varer 45 - 75 min.

  eller få 30 min gratis konsultation (også online)

  Bestil en tid på mail info@feldenkraismetoden.dk
  telefon/mobil 23 46 88 50

  Pris og vilkår

  Adresse: Feldenkrais - Nana Gravesen
  Sankt Annæ Gade 22, 1. sal
  1416 København K
  4 minutter fra Christianshavns metro, bus 2A, 350S m. fl.

  Vi begynder, der hvor du er . . .

   
   

   
   

  Baggrundsbillede med ben af feldenkrais udøvere

  Feldenkraismetoden er en læringsvej, opkaldt efter fysikeren og judomesteren Moshé Feldenkrais. Han fandt forbavsende sammenhæng mellem kropsbevægelse og måden, vi tænker, føler og sanser på. Inspireret af små børns enestående evne til at lære, opdagede Feldenkrais et udviklingspotentiale, der kan udnyttes i alle aldre.
  Læs mere...